Topp 5 Bitcoin-utbyten i Italien 2020

Letar du efter det bästa Bitcoin-utbytet i Italien? I den här kompletta guiden diskuterar vi hur du väljer rätt krypto-utbyte såväl som de 5 bästa Bitcoin-börserna i Italien .

Här 2020 har det aldrig varit lättare att köpa Bitcoin i Italien. Det finns ett brett utbud av cryptocurrency-utbyten på marknaden, vilket inte gör beslutet lättare. Om du vill köpa och sälja Bitcoin behöver du ett utbyte med låga avgifter, god likviditet och den bästa plattformen ! Varför ska det vara svårt?

Vi hjälper dig att jämföra utbyten och välja den bästa cryptocurrency-utbytesplattformen. Det tar bara en minut att öppna ett konto. Lär dig allt om Bitcoin Future utbyten i Italien och kom igång snabbt. Detta är en komplett guide som hjälper dig från början till slut ! I nybörjarguiden pratar vi om utbytesavgifter, vikten av handelsvolym, säkerhet och mycket mer.

Hur väljer man de bästa Bitcoin-börserna i Italien?

Det är inte alltid lätt att välja mellan de bästa Bitcoin-börserna i Italien. Det finns hundratals kryptokurser och ännu fler utbyten att välja mellan.

Kryptomarknaden utvecklas ständigt och du måste hålla dig uppdaterad. Du hittar den viktigaste informationen tillsammans med vårt utbytesbetyg i jämförelsetabellen ovan. Detta gör det enkelt att välja den bästa webbplatsen för att köpa Bitcoins .

Men det finns fler saker som är bra att kontrollera och jämföra. För att välja det bästa utbytet, titta på följande:

#Tillfredsställelse
Det bästa sättet att välja en Bitcoin Exchange i Italien är att testa och jämföra olika plattformar. Men det snabbaste och enklaste sättet är att lyssna på vad deras kunder säger. Är deras kunder nöjda? För att hjälpa dig svara på den frågan har alla utbyten på denna sida ett betyg (med siffrorna 1-100 och stjärnorna 1-5).

# Avgifter och kostnader
En viktig faktor när du köper och säljer Bitcoin är avgiften. Men alla utbyten använder olika typer av avgifter och kostnader. Detta inkluderar köp- och försäljningsavgifter (antingen en procentsats eller fast pris), orderavgift (marknadsorder är dyrare än gränsorder), transaktionsavgifter och mer. I de flesta fall i jämförelsetabellen ovan visar vi deras avgifter och kostnader med „Låg“, „Medium“, „Hög“ eller „Varier.“ Vi vill inte göra det svårare än det behöver vara för dig.

# Bytplattform
Det finns, som nämnts, många Bitcoin / Cryptocurrency-utbyten. Alla har sin egen plattform med varierande användarupplevelse och olika verktyg. Vilken Bitcoin / cryptocurrency utbytesplattform är bäst? Det beror till stor del på dina preferenser. Öppna ett konto och testa!

# Kundtjänst
Inte alla cryptocurrency-utbyten erbjuder snabb och pålitlig kundservice. Finns det kundsupport dygnet runt? Erbjuder de telefonstöd, chattstöd eller båda? NOTERA! Många användare har tidigare upplevt problem med supportens responstid på cryptocurrency-utbyten. Det är svårt att hantera kundsupport när antalet nya användare växer snabbt. Av detta skäl rekommenderar vi att inte använda mindre börser på kryptomarknaden.

# Utbytesvolym
Det är viktigt med hög handelsvolym på börser för att minska spridningen (skillnaden mellan köp- och försäljningspris). Om utbytet inte har tillräckligt med handelsvolym blir detta en dold avgift. Så länge du väljer ett stort Bitcoin-utbyte behöver du dock inte oroa dig för det här. Fortsätt att läsa den här guiden och lära dig mer om utbytesvolym.

# Säkerhet
Kryptomarknaden är inte lika reglerad som aktiemarknaden. Detta innebär att du har mer ansvar för säkerheten. Ett cryptocurrency-utbyte används för att köpa och sälja cryptocurrencies. INTE för att lagra din Bitcoin / cryptocurrency. VIKTIG! Köp en säker Bitcoin Wallet för att skydda din cryptocurrency.