Market Wrap: Bitcoin putoaa 18,1 miljoonaan dollariin korrelaationa eetterin nousuun

Bitcoinin hinta laski hieman, vaikka markkinoiden yleinen ilmapiiri pysyi nousussa.

Eetterin korrelaatio bitcoiniin kasvaa huolimatta arvolausekkeiden eroista.

Bitcoin (BTC) käy kauppaa noin 19777 dollaria kello 21:15 UTC (4:15 pm ET). Liukastui 2,1% edellisten 24 tunnin aikana.
Bitcoinin 24 tunnin vaihteluväli: 18171 – 19 920 dollaria
BTC ylittää 10 ja 50 päivän liukuvan keskiarvonsa, nouseva trendisignaali markkinateknikoille.

CoinDesk 20: n tietojen mukaan bitcoinin hinta saattoi nousta jopa 19 920 dollariin, ennen kuin vauhti pysähtyi. Sijoittajat alkoivat lyödä myyntipainiketta, jolloin hinta oli niin alhainen kuin 18171 dollaria ennen kuin se palautui. Se oli 19 123, 70 dollaria lehdistön aikaan.

Fairlead Strategiesin tekninen analyytikko Katie Stockton näkee 19 511 dollaria „vastus“ -tasona, hintapisteenä, josta maailman vanhin kryptovaluutta voi murtautua tällä erittäin nousevalla ilmapiirillä. „Mahdollinen purkautuminen näyttää todennäköisesti vauhdin näkökulmasta“, hän sanoi ja huomautti, että 19 511 dollaria „ei ole vahva vastustaso – 20 000 dollaria on psykologinen este, aivan kuten Dow 30 000“.

Osakkeiden osalta tiistai oli vihreää tärkeimmissä markkinaindekseissä.

Aasian Nikkei 225 päätti päivän nousun 1,3%, kun kauppiaat ilmaisivat optimistisesti, että useiden lääkevalmistajien rokote tulee markkinoille pian.
Euroopan FTSE 100 oli positiivisella puolella 1,9%, kun vähittäiskaupan osakkeet nostivat indeksiä uutisista, joita muutamat suuret vähittäiskauppaketjut saattavat hajota ja potentiaaliset selviytyneet voisivat hyötyä.
Yhdysvalloissa S&P nousi 1,1%, kun optimismi potentiaalisen talouden elvyttämisen suhteen auttoi vahvistamaan indeksiä.

Varastojen positiivinen kehitys tarkoittaa usein, että bitcoinin hinta nousee, mutta tiistain sivutoiminta toistaa jälleen kuinka epävakaat salausmarkkinat voivat olla. Tämä puolestaan herättää kysymyksiä bitcoinin roolia koskevasta tärkeästä kertomuksesta.
Tilaa First Mover, päivittäinen markkinatiedotteemme.
Rekisteröitymällä saat sähköpostiviestejä CoinDesk-tuotteista ja hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytännön.

Lue lisää: Coinbase Brokered MicroStrategyin 425 miljoonan dollarin Bitcoin-osto, pörssi sanoo

„Odottaa lisää lyhytaikaista volatiliteettia, vaikka keskipitkän ja pitkän aikavälin vauhti ovat vahvasti positiivisia“, Fairlead’s Stockton sanoi. Joten tarkasteltaessa bitcoinin volatiliteettia suosittuihin perinteisiin omaisuuseriin nähden, arvoteiden varasto ei välttämättä ole yhtä vahva, kuin monet uskovat, että volatiliteetti kasvaa verrattuna muihin sijoituksiin.

Kerronta siitä, että bitcoinilla on tärkeä tarkoitus epävarmoina aikoina, pätee kuitenkin edelleen suurelle markkinalle.

„Sitä käytetään suojauksena inflaatiolta, joka tulee maailmanlaajuisesta rahapolitiikan keventämisestä COVID-19: n seurauksena“, sanoi Midori Kanemitsu, kriittisen valuutanvaihdon bitFlyer markkina-analyytikko.

Osa tästä lisääntyneestä volatiliteetista voi johtua yksinkertaisesti siitä, että sijoittajat osallistuvat voitonottoon näillä korkeilla tasoilla, sanoi kvanttikauppayrityksen Efficient Frontier johtaja Andrew Tu. „Tällä hetkellä on vähemmän vakaa rahan sisäänvirta vaihtoon ja enemmän bitcoinin sisäänvirtausta pörsseihin, mikä viittaa siihen, että bitcoinin ostopaine on lähitulevaisuudessa vähäisempi“, Tu kertoi CoinDeskille.

Analyytikot seuraavat myös eetteriä. Ethereum-verkon kaikkien aikojen korkein natiivivaluutta on yli 1400 dollaria, ja monet ajattelevat, että kryptovaluutta on hyvä ostos näillä härkämarkkinoilla.

Eetterikauppa Bitstampilla 28. marraskuuta lähtien.

„Mielestäni ETH on edelleen aliarvostettu verrattuna BTC: hen“, totesi sijoituspalveluyrityksen Cryptanalysis Capitalin toimitusjohtaja George Clayton. „Kaikki tämä meneillään oleva DeFi (hajautettu rahoitus) osoittaa älykkäiden sopimuskäytäntöjen hyödyllisyyden.“

Onko Bitcoin johtava eetteri?

Eetteri (ETH), markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptovaluutta, laski tiistaina ja kävi kauppaa noin 596 dollaria ja liukastui 2% 24 tunnissa kello 21.15 UTC (16.15 ET).

Eetteri on viimeisten päivien aikana heijastanut bitcoinin hinnannousua tarkasti.

Bitcoin (kulta) vs. eetteri (ETH) -suorituskyky Bitstampissa 28. marraskuuta lähtien.

Myös bitcoinin ja eetterin välinen korrelaatio on nousussa, vaikka se onkin pienempi kuin maaliskuun markkinoiden sulamisen jälkeen.
btcethercorrelation2020

Bitcoinin ja eetterin korrelaatio vuonna 2020.

Se tosiasia, että nämä kaksi kryptovaluuttaa käyvät kauppaa yhä enemmän tandem-markkinoilla, valvoo sitä tosiasiaa, että Ethereumin 2.0 Beacon -ketjun lanseeraus erottaa selvästi osan sen käyttötapauksista.