Ethereums Perpetual Swap Volume Crashes, da Top Altcoin fortsætter med at forsinke bag Bitcoin

Ethereums evige swapvolumen er styrtet 56 procent i løbet af de sidste fire dage, ifølge IntoTheBlock-data.

Navnlig det faldende fald fandt sted, efter at det nåede sit højeste i 2020 på $ 6,3 mia.

Binance og Huobi tegner sig sammen for over 46 procent af det kumulative volumen.

Handleres interesse i Ethereum afkøles

I modsætning til derivater, som futures og optioner, har evige swaps – som først blev introduceret af den urolige BitMEX-børs – ingen udløbsdatoer.

Disse er aldrig leverede futureskontrakter, der giver handlende mulighed for at gå lang eller kort på en bestemt kryptokurrency med gearing.

Som rapporteret af U.Today nåede Ethereums evige bytte en ny heltidshøjde på BitMEX den 14. august. Produktet anses bredt for at være ansvarlig for den korrektion på 60 procent, der fandt sted kort efter noteringen.

Tilbage i august lancerede sådanne udvekslinger som Binance endda evige swaps knyttet til indekserne for tokens fra det decentrale finansieringsøkosystem.

Efter at den spekulative glød var afkølet, begyndte forhandlere at miste interessen for Ethereum og DeFi-tokens.

Ethereum bliver bedre end Bitcoin

Bitcoins evige volumen har taget et endnu stejlere fald på 70 procent (fra $ 8,07 mia. Den 21. oktober til $ 2,38 mia. Den 26. oktober).

Imidlertid viser den førende kryptokurrency betydeligt mere styrke end dens nærmeste udfordrer for sent.

Den seneste Ethereum-rally blev ledet af Bitcoin, hvilket bliver tydeligt, når man ser på den voksende dominans, der står som sin højeste måned på 61,4 procent, viser CoinMarketCap-data.

Bitcoin er igen i førersædet. Efter at have taget 2020-højden ud er den igen i det grønne i dag med en stigning på 1,57 procent. I mellemtiden er Ethereum nede på 0,92 procent og klamrer sig fast på $ 400-niveauet.