DE ANALISTEN VERWACHTEN DAT DE BEWEGING AAN $20.000 HOOG AANGEZIEN DE BITCOIN ZEER BELANGRIJKE STEUNEN HOUDT

  • Bitcoin onderging gisteravond een snelle correctie nadat de munt tot 18.500 dollar was geperst op toonaangevende beurzen.
  • Zelfs nog steeds blijven analisten optimistisch over de toonaangevende cryptocentrische valuta.
  • Een handelaar zei dat aangezien Bitcoin erin slaagde om de belangrijkste ondersteuningsniveaus vast te houden ondanks het feit dat het de lage $17.000 twee keer in de loop van een paar uur binnenkwam, het naar nieuwe hoogtepunten kon gaan.

BITCOIN HEEFT BELANGRIJKE ONDERSTEUNINGSNIVEAUS

Bitcoin onderging gisteravond een snelle correctie nadat de munt tot 18.500 dollar was geperst op toonaangevende beurzen. De munt viel met ongeveer $1.000 in een minuut of twee, en stortte zich van die hoogtepunten naar $17.400.

De cryptocurrency werd geconfronteerd met een sterke weerstand aan de ketting. Er was ook een grote verkoopdruk op de orderportefeuilles van de cryptowisselaars. Een analist schreef een commentaar op de beweging:

„Ik weet niet waarom zoveel mensen aannemen dat er een ‚zij‘ in beweging is als dit. Het is gewoon goed geïnformeerde korte termijn scalpers die de markt testen en met succes een zak met liquiditeit vinden van top longers die hun posities snel achter elkaar vouwen.
Analisten denken dat de cryptocrisis zijn steile druk zal handhaven ondanks de recente daling.

Commentaar gevend op de vier uur durende grafiek, die sterke lonten toont in de lage $17,000s, zei een handelaar onlangs:

„zucht dit is zo achterlijk bullish strong daily close hier en we nemen ATH vandaag of morgen op btc hetzelfde patroon als 16k, eerste long ass bottom wick van de eerste profit-takers tweede long ass bottom wick van de volgende profit-takers op de bounce de volgende keer dat het imo loopt.“

Zoals de grafiek laat zien, is Bitcoin erin geslaagd om de belangrijkste ondersteuningsniveaus vast te houden, ondanks het feit dat de lage 17.000 dollar twee keer in de loop van een paar uur is ingevoerd. Bitcoin die erin slaagt om hoge prijsniveaus te handhaven, zo legde de analist uit, zal waarschijnlijk een beweging in de richting van absolute topprestaties teweegbrengen.

NIET DE ENIGE DIE DAT DENKT

Andere analisten zijn optimistisch dat de trend nog steeds positief is voor Bitcoin. Verwijzend naar het feit dat er weinig weerstanden zijn tot nieuwe hoogtepunten, zei een handelaar onlangs:

„BTC: Gewoon de 1 op 1 verlenging van de maart-augustus run. Er is niet veel meer om mee te spelen in termen van doelen. Er zijn nog maar twee niveaus voor de boeg: 18900 (hoogste wekelijkse sluiting) en 20k (ATH). 1.618 verlenging @ 23.775k.“

Velen hebben verklaard dat de recente druppel, zo te zien, een duidelijke berenval was. Het probleem is dat er nog steeds veel bullish markttrends voor Bitcoin zijn, zoals lage financieringspercentages en een massale hoeveelheid opnames van beurzen.

Bovendien worden de fundamenten van de ruimte steeds beter naarmate het drukken van geld doorgaat en Bitcoin een belangrijke steun in de rug krijgt van Wall Street.